Om Anne

Jeg er en matglad mamma til fem sultne skrikerunger. De er fem individualister med svært forskjellig smak. En er vegetarianer, en er pescetarianer, en er med i biffklubb, en hater løk, en tror at man kan sette livet i fare ved å smake på fisk, en har sluttet å spise svin men vil gjerne marineres i hvitløk, to mener at sopp er noe som gror under føttene, hun som hater løk tror hvitløk kun kan brukes mot vampyrer og Magica fra Tryll, en liker ALT unntatt torskerogn og komper... Og mannen min orker jeg ikke gå inn på i denne omgang! Så alt i alt så har familielivet bydd på utfordringer. Men en ting er vi alle sju enige om: vi elsker mat! Og ungene mine er alle fem glade i å styre på kjøkkenet. Opp gjennom årene har jeg samlet en del oppskrifter som dekker de fleste behov og nå har jeg lyst til å dele dem med flere!

3 kommentarer:

 1. Hei !Kempekoselig :-)
  Jeg kommer til å se innom dann&vann . Lykke til med bloggen .

  SvarSlett
 2. Takk May! Det er kjempegøy og jeg kunne hatt det som heldagsjobb! Må ta meg sammen for ikke å legge ut for mye for fort! Noen av dine fantastiske kaker dukker nok opp etter hvert ;-)

  SvarSlett
 3. Hei Anne,

  I samarbeid med Rubicon TV og NRK søker vi matglade familier til en spennende matkonkurranse. Familiekokkene handler om familiens mattradisjoner og deres forhold til mat og hverandre. Vi ønsker ikke 3-stjernes måltider, tvert i mot så ønsker vi oss rause og varme middager som forteller litt om deres families historie. Vi ønsker også å se hvem dere egentlig er på kjøkkenet (Hvem er sjefen? Hvem er hjelperen? Hvem er eksperten på desserter?), for vi vet alle at ingen familier er perfekte.

  Krav:

  3 familiemedlemmer, må ikke være mor, far og barn. Det kan også være fetter/kusiner eller svigerinner/svogere (barna bør være 16 +)
  Alle bør ha et godt forhold til å lage mat, i det minste en stolthet til å få fortalt familiens historie gjennom maten.
  Konkurranseinstinkt

  Formatet eksisterer i ulike varianter i flere land og i Australia heter det Family Food Fight. Det finnes noen klipp og bilder om du søker på nettet.

  Det hele skal spilles inn i et studio i Oslo fra 18 til 28. mai. Premien er foreløpig ikke bestemt, men tror det blir i form av en kulinarisk reise. NRK er ikke kjent for å flagre for mye med pengepåsan, men de kompenserer med 10.000 pr. lag for tapt arbeidsinntekt.

  Ut i fra hva jeg har lest i den morsomme introen her og ved å titte litt på det du legger ut, høres det unektelig ut som din familie kunne passet perfekt inn i dette konseptet. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

  Mvh
  Christine Sand
  Mobil: +47 472 68 891

  SvarSlett